Bloopers

Ennenkuulumatonta! Kiti ei olekaan laulanut tulevan levyn jokaista vokaaliosuutta purkkiin täydellisesti kertaheitolla! Tämä blogiosio on pyhitetty studioäänitystilanteissa syntyneille mokille ja turhaumille. Sillä vaikka laulu ei aina kulkisikaan, omituisia ääniä kyllä lähtee siitäkin huolimatta. Eikä mikään estä meitä tekemästä niistä vielä astetta oudompia...
Kas tässä levynteon tuoksinassa syntyneiden bloopersien parhaimmistoa.


Mutta...kuka murhasi Terryn?

Voipi olla, että levyn markkinointimielessä ei ole se kaikkein fiksuin ajatus täyttää omaa bändiblogiaan pieleen menneillä lauluotoilla. Mutta kun se nyt vaan on niin hauskaa! Kuunnelkaapa tätäkin spontaania herkistelyä Terry -biisin äänityssessioista:
No One Knows

Kuten hyvin tiedämme, rock-levyn tekeminen voi joskus olla harvinaisen raskasta ja vakavamielistä puuhaa. Vaan ei aina. Siitä osoituksena tämä jouluinen video, jonka tahdissa jok´ikinen tonttu voi iloisesti laulaa ja tanssia. Mutta onko koko jutussa lopultakaan mitään järkeä? No one knows. 

Miksi minä huudan?

Seuraava eksistentiaalinen groovepläjäys pohtii, miksi äänityksissä tulee silloin tällöin laulettua kovempaa kuin kenties olisi tarpeellista:

www.av-nikko.fi/miksihuudan.mp3


Ihhahhaa, ihhahhaa, hepo hirnahtaa

Ylenpalttinen vibrato yllätti laulajan - seurauksena nämä infernaaliset mölähdykset, jotka lähtivät Kitin suusta jotakuinkin sellaisenaan:

http://www.av-nikko.fi/halfway_horse.mp3


Hau hau hau, vou vou vou, siinä on meidän työmme

Hau hau.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti